Bizar in Bijzonderland

Bijzondere mensen in bijzondere danstheatervoorstelling

NIJMEGEN – Een voorstelling met bijzondere mensen? Zijn we niet allemaal bijzonder dan? Precies! Wat de danstheatervoorstelling ‘Bizar in Bijzonderland’ dan toch uniek maakt? Dat er zo’n vijftig dansers aan meedoen, mét en zonder beperking.

Het verhaal van Bizar in Bijzonderland is een vrije bewerking van het moderne sprookje Alice in Wonderland. Het draait allemaal om Bizar die terechtkomt in een droomwereld met een neurotische koningin die iedereen schopt. Samen met rups, labkat en een wanhopige butler doet Bizar er alles aan om de koningin wat milder te stemmen.
Bizar in Bijzonderland is het eerste project van de Stichting Flex to the Max in samenwerking met PUUR!, dat danslessen verzorgt voor mensen met een beperking in Wijchen en Oosterbeek. In de voorstelling dansen, zingen en acteren zowel leerlingen van PUUR! als leerlingen van Flex Dansstudio in Nijmegen.
“Voor de leerlingen van Flex is het normaal om op een podium te kunnen staan”, zegt Jasmijn Wolfers van Flex Dansstudio en initiatiefnemer namens Stichting Flex to the Max. “Zij treden dan ook vrij regelmatig op. Voor mensen met een beperking is dit minder vanzelfsprekend. In Bizar in Bijzonderland dansen en spelen we samen, zoeken we echt contact met elkaar.”

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere familievoorstelling?
Kom zondag 5 juni om 15.30 uur naar het Cardo Theater aan de Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. Kaarten kosten €10 in de voorverkoop en €12,50 aan de deur.
Voor meer informatie en/of reserveringen, mail naar info@flexttmax.nl

Mis deze bijzondere voorstelling niet!