Optredens

puur_MGL1302


Waarom optreden?

PUUR! vindt het erg belangrijk om de samenleving verstelt te laten staan van het kunnen van deze speciale doelgroep. Met een trotse houding laten we tijdens dansoptredens zien waar we iedere week hard voor repeteren. Om deze reden organiseren wij geregeld optredens waar iedere leerling aan kan deelnemen. Zo hebben we al een aantal keren op het kwartiermakersfestival in Arnhem en Nijmegen gestaan en in het dansprogramma van Wijchen allround. Ook hebben wij speciale voorstellingen gemaakt met onze leerlingen van PUUR! en leerlingen van andere (reguliere) amateur dansscholen.  In het Cardo theater in Groesbeek hebben wij gestaan met de voorstelling ‘Bizar in Bijzonderland’ dit in samenwerking met Flex Dansstudio en Stichting Flex to the max. Daarnaast hebben wij in LUX Nijmegen gestaan met de voorstelling ‘De eenzame koning’ gemaakt met leerlingen van Balletstudio Stella van Wanrooij en leerlingen van PUUR!

Thuisoptredens

Natuurlijk mogen we ook onze thuisoptredens niet vergeten, waarbij we altijd weer een verassend element verwerken in de voorstelling. Ook dit jaar staat er weer een thuisoptreden gepland, voor meer informatie in de agenda van PUUR! Iedereen is welkom om naar de leerlingen te komen kijken en te zien wat ze in de afgelopen periode hebben geleerd!

 

Vijf jarig jubileum PUUR!

In het cursusjaar 2016-2017 bestond PUUR! vijf jaar. Omdat wij onze leerlingen extra in het zonnetje wilden zetten hadden wij ons eindoptreden in het Mozaiëk Theater in Wijchen. Deze vond plaats op dinsdag avond 13 juni 2017.

Hier mochten onze leerlingen op een echt podium met licht en techniek hun danskunsten laten zien. Ouders, familie, leiding, vriendjes en vriendinnetjes waren welkom om te komen kijken. Vanwege ons vijf jarig jubileum stond dit optreden volledig in het thema FEEST! Ballonnen, gezelligheid, oude en nieuwe dansen waren te zien.

Van deze prachtige voorstelling is een filmopname gemaakt. Mocht je de voorstelling dus (nog een keer) terug willen zien, dan kan dat! Om naar de bestelpagina voor de DVD van FEEST! te gaan, klik hier.

Kijk voor meer informatie op de FEEST! pagina op deze website.