PUUR! doet mee aan de Grote Clubactie

Op zaterdag 1 oktober 2016 is de Grote Clubactie gestart. Dit jaar doen wij met PUUR! ook mee.

Zoals jullie weten bestaan we dit jaar vijf jaar en gaan we dit groots vieren in het Mozaïek Theater in Wijchen. Dit op dinsdag 13 juni 2017. Voor dit bijzondere optreden hebben wij wat hulp nodig! Het budget wat wij met de verkoop van deze loten realiseren is dan ook volledig voor de voorstelling, denk hierbij aan kostuums, decor, licht, techniek, zaalhuur, eten en drinken etc.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar PUUR!. Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000!

De Grote Clubactie 2016 start op zaterdag 1 oktober. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan tijdens de dansles in vóór 8 november. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Eerder inleveren als je boekje vol is mag natuurlijk altijd!

Via deze link kan je naar onze online verkooppagina: http://www.clubactie.nl/actie/PUURDans
Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Succes en alvast super bedankt!