Dansdocenten

Op dit moment verzorgen wij, Anouk Heuzen en Lotte Kon, als dansdocenten de lessen binnen PUUR!. Beiden zijn we afgestudeerd aan de opleiding Docent Dans binnen de dansacademie van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Zodoende hebben wij beide ons diploma Bachelor of Education in Dance behaald.

We zijn al jarenlang met deze speciale doelgroep in contact en gebruiken onze ervaringen en expertise om op een juiste manier danslessen en andere activiteiten waarin dans centraal staat te verzorgen.

Anouk HeuzenAnouk Heuzen

16-02-1990
Eigenaresse PUUR!
Docent
Bachelor of Dance in Education, 2015
Afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Arnhem.

 

 

 

 

Lotte Kon

22-05-1992
Eigenaresse PUUR!
Docent
Bachelor of Dance in Education, 2015
Afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Arnhem.

 

 

 

Ook geeft PUUR! stagiaires vanuit verschillende opleidingen de kans om leservaring op te doen. Binnen de stage kunnen ze kennismaken met de doelgroep en komen ze situaties tegen waar ze in hun latere studie veel profijt van kunnen hebben. Voor meer informatie stuur een e-mail naar: puurdans@gmail.com

Op dit moment heeft PUUR! drie stagiaires:

Anne-roos van Alebeek
Anne-roos volg de dansopleiding moderne dans Aventus Zwolle. Sinds september 2019 loop ze stage bij PUUR! Anne-roos vindt het een leerzame stageplek en vindt het leuk om met deze bijzondere doelgroep te werken. Later wil ze maatschappelijk werk verrichten en doormiddel van deze stage hoopt ze veel te leren.
Esmee van Dijk
Esmee danst vanaf haar vierde al bij RKDOS Kampen. Ze heeft daarnaast twee jaar lang de vooropleiding dans bij DiFF dance center gevold in Zwolle en ze is in 2017 gestart met de opleiding Docent Dans op ArtEZ. Ze zit nu in het derde jaar en daarin moet ze stage lopen. Een van die stages wordt gedaan bij PUUR! waar Esmee als dans docent aan de slag gaat. Esmee geeft in haar vrije tijd al drie jaar lang dansles aan verschillende dansgroepen in de leeftijd van 4 t/m 50 jaar.
Foto Esmee van Dijk
 Lize Wubbels
Lize is op vier jarige leeftijd begonnen met dansen, vooral in de stijlen klassiek, modern en jazz. Later is ze steeds meer stijlen gaan uitproberen, en heeft ze de vooropleiding gedaan bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Haar passie voor dans groeide, vandaar dat ze in 2017 is gestart met de Bachelor Docent Dans aan ArtEZ in Arnhem. Nu zit ze in haar derde jaar waarin ze veel verschillende stages loopt, onder andere bij PUUR!, als dans docent. Daarnaast is ze ook veel bezig met projecten, voorstellingen en andere ontwikkelingen binnen het dans onderwijs.
 d253e8a6-1c8f-4188-8251-6097199def73

Tevens hebben wij referenties van stagiaires die bij PUUR! stage hebben gelopen en dansles hebben gegeven.
Door op de onderstaande link te klikken komt u op de pagina met referenties uit.

Ga naar: Referenties stagiaires